Guardia Nueva konsertoi Ikaalisissa ja Jyväskylässä

02.07.2013

Viihde- ja tango-orkesteri Guardia Nueva valloittaa heinäkuussa uusia areenoita. Torstaina 4. heinäkuuta orkesteri konsertoi Sata-Häme Soi -festivaalin perinteikkäässä Valkea Ruusu -konsertissa Ikaalisissa. Guardia Nuevan solisteina artistitaivaan kiintotähdet, ihastuttava Arja Koriseva ja sykähdyttävä Tapani Kansa sekä orkesterin riveissä myös muusikkona kunnostautuva hurmaava laulajatar Jonna Pirttijoki.

Tasan viikkoa myöhemmin, 11. heinäkuuta Guardia Nueva johdattelee Jyväskylän Kesän Intohimojen iltaan Kampuksen kentän teltassa. Intohimoja tulkitsemassa upea sopraano Mari Palo, rakastettu tangokuningas Matti Korkiala sekä Jonna Pirttijoki.

Määrätietoista ja rohkeaa työtä


Reilussa kymmenessä vuodessa Guardia Nuevasta on kasvanut kapellimestarinsa Raimo Vertaisen johdolla Suomen ykkösrivin orkesteri. Kuusitoista taitavaa muusikkoa tekee energisen kapellimestarinsa johdolla määrätietoista ja tarmokasta työtä valloittaen rohkeasti sekä uusia areenoita että musiikin saroja. Guardia Nuevalla ei ole tarvetta tyytyä yhteen muottiin. Repertuaari on vuosien saatossa kasvanut argentiinalaisesta tangosta suomalaiseen viihdemusiikkiin, elektrotangoon, kirkko- ja joulumusiikkiin.

– Minulle on sanottu, että Guardia Nueva on enemmän kuin orkesteri, se on elämys, joka on parhaimmillaan itse koettuna. Tervetuloa konserttiin! Raimo Vertainen toivottaa.

Torstai 4.7.2013 klo 18 Ikaalinen-Sali, Valkea Ruusu -konsertti. Solisteina Arja Koriseva, Tapani Kansa ja Jonna Pirttijoki

Torstai 11.7.2013 klo 19 Jyväskylän Kesä, Kampuksen kenttä. Intohimojen illan solisteina: Mari Palo, Matti Korkiala ja Jonna Pirttijoki

Jaa tai tykkää

facebooktwitterlinkedinwhatsapp

edellinenGuardia Nuevan 10-vuotisjuhlakonsertti TV1:ssä

21.05.2013

Guardia Nuevan 10-vuotisjuhlakonsertti esitettiin 26.2.2011 loppuunmyydyssä Kokkolan jäähallissa.

Lue lisää

seuraava


Ikaalinen: Guardia Nueva on rytminen haaste kaikille

05.07.2013

Nousussa: Kokkolan säihkyvä helmi tunnetaan paremmin Argentiinassa kuin Helsingissä

Lue lisää

Haluatko
orkesterin
esiintymään?

Täytä ja lähetä oheinen lomake,
soita tai lähetä sähköpostia.
puh: 050 511 8387
raimo.vertainen(at)gmail.com

Täytä lomake

Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*


Haluatko
orkesterin
esiintymään?

Täytä ja lähetä oheinen lomake,
soita tai lähetä sähköpostia.
puh: 050 511 8387
raimo.vertainen(at)gmail.com