Guardia Nueva Sata-Hämeessä ja Jyväskylän kesässä

22.06.2016

Ikaalisissa uusina solisteina Laura Voutilainen ja Tero Harjunniemi.

Viihde- ja tango-orkesteri Guardia Nuevan valloittaa Suomen suven ensin Ikaalisissa Sata-Häme Soi -festivaaleilla 7. heinäkuuta Ikaalinen-salissa, 13.7. on Jyväskylän Kesän vuoro. Sata-Häme Soin konsertissa orkesterin solisteina nähdään ensimmäistä kertaa valovoimainen Laura Voutilainen ja tulinen tenori Tero Harjunniemi. Jyväskylässä Guardia Nuevan solisteina laulavat jälleen Teemu Ronkainen ja Saara Aalto.

– Guardia Nueva on hieno orkesteri, jolla on autenttinen argentiinalaisen tangon saundi. Odotan aina innolla kaikkea uutta ja luvassa on varmasti mielenkiintoinen konsertti, kun kaksi maailmaa kohtaa. Pop-laulaja ja tango-orkesteri, Laura Voutilainen toteaa.

– Konsertissa kuullaan minun kappaleitani guardiamaisella otteella ja toisaalta muutama tangoklassikko saa Laura Voutilainen -flavorin, hän nauraa.

Tuliset Tenorit -triosta ja Suomen Kansallisoopperan näyttämöltä Oopperan kummituksesta tuttu tenori Tero Harjunniemi odottaa loikkaa oopperalavoita tangon maailmaan suurella mielenkiinnolla.

– En ole ennen tangoja laulellut, repertuaarini suuntautuu toisaalle. Joskus olen kyllä miettinyt, että tangoja olisi mielenkiintoista laulaa. Yhteistyö Guardia Nuevan kanssa teki ajatuksista totta. On hienoa laulaa, kun saa taustalle upean bändin. Minulle uusien tangojen lisäksi konsertissa kuullaan myös Granada, jota olen laulanut paljonkin.

Harjunniemi toteaa, että vaikka tangot ovat uusi tuttavuus, on suuriin tunteisiin eläytyminen tuttua.

– Laulan paljon italialaisia lauluja, esimerkiksi O sole Mio. Ne ovat samalla tavalla tunnetta täynnä ja lähellä italialaisten sydämiä, kuin tangot suomalaisille. Myös Sata-Häme Soi -festivaalilla laulaminen on minulle ensimmäinen kerta. Uudet yhteistyökuviot ovat aina jännittäviä ja mielenkiintoisia, ne tuovat rikkautta ja raikkautta omaan tekemiseen, Harjunniemi pohtii ja kertoo laulavansa konsertissa myös duon Laura Voutilaisen kanssa.

Jyväskylässä ihanat Saara ja Teemu


Jyväskylän kesässä keskiviikkoiltana 13. heinäkuuta Guardia Nuevan solisteina laulavat jälleen sykähdyttävä tangokuningas Teemu Roivainen ja säkenöivä Saara Aalto, jotka ovat esiintyneet orkesterin solisteina muun muassa Kokkolan Talviharmonikassa ja Savoy-teatterissa.

Sata-Häme Soin ja Jyväskylän Kesän konserttien lisäksi Guardia Nueva järjestää jälleen kesäkonsertin kotikaupungissaan Kokkolassa. Lauantaina 16. heinäkuuta Chydenius-puistossa järjestettävän ilmaiskonsertin solisteina laulavat orkesterin rivistäkin tuttu Jonna Pirttijoki ja nuori kokkolalaistenori Jouni Nikula.

Guardia Nueva on suuri viihde- ja tango-orkesteri täynnä pauhaavaa voimaa ja suunnatonta herkkyyttä. Musiikillinen runsauden sarvi ja elämys, joka täytyy kokea. Taitavien muusikoiden säteilevä joukko johtajanaan tulisieluinen kapellimestari Raimo Vertainen.

Lisätiedot:

Sata-Häme Soi, Ikaalinen
Guardia Nueva Ikaalinen-salissa torstaina 7.7.2016 klo 18. Liput: www.satahamesoi.fi

Jyväskylän Kesä
Guardia Nueva Teltassa, Kampuksen kentällä keskiviikkona 13.7. klo 21.30

Jaa tai tykkää

facebooktwitterlinkedinwhatsapp

edellinenHopeinen kunniamitali Guardia Nuevalle

31.12.2015

Kokkolan kaupunki on tänään uuden vuoden aattona luovuttanut hopeisen kunniamitalin Guardia Nueva -orkesterille ansioistaan taiteen alalla. Mitalin vastaanotti kapellimestari Raimo Vertainen.

Lue lisää

seuraava


Guardia Nueva soi AlfaTV:llä ja Valituissa Paloissa

31.08.2016

Viihde- ja tango-orkesteri Guardia Nuevan ystäville tarjoutuu jälleen uusia tilaisuuksia nauttia upean orkesterin musiikista.

Lue lisää

Haluatko
orkesterin
esiintymään?

Täytä ja lähetä oheinen lomake,
soita tai lähetä sähköpostia.
puh: 050 511 8387
raimo.vertainen(at)gmail.com

Täytä lomake

Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*


Haluatko
orkesterin
esiintymään?

Täytä ja lähetä oheinen lomake,
soita tai lähetä sähköpostia.
puh: 050 511 8387
raimo.vertainen(at)gmail.com