Guardia Nuevan 20-vuotisjuhlakonserttisarja sai upean päätöksen

12.08.2022

Viiden juhlakonserttimme sarja on päättynyt. Hienot juhlakonsertit - kaikki erilaisia. Nyt on Guardia Nueva täyttänyt 20 vuotta.
Olemme jo täydessä touhussa suunnittelemassa tulevaa. Katsotaan mitä tapahtuu loppuvuonna ja vuoden 2023 aikana. Uusi vuosikymmen alkakoon.

Sateen uhasta huolimatta saapui 1500 kuulijaa Länsipuistoon kuuntelemaan Kesäillan valssi -konserttiamme. Kokkolan kesä yllätti ja aurinko paistoikin täydeltä terältä. Tämä oli paras mahdollinen päätös juhlavuodellemme. Solistimme Anu Komsi, Simodeus ja DJ Kajo loivat puistoon hienon kesäisen tunnelman. Ja kuten konserteissamme on tapana, koettiin yllätyksellisiä momentteja tälläkin kertaa. Kapellimestarimme saapui paikalle tyylikkäästi sähköpotkulaudalla James Bondin tunnusmusiikin soidessa. Eihän tämän upeammin voi konsertti enää alkaa.

Tahdomme kiittää 20-vuotisjuhlavuoden upeiden konserttien onnistumisesta orkesterilaisia, kaikkia solistejamme, tekniikkaa, yhdistysläisiä, tukijoitamme ja ennen kaikkea yleisöämme. Teitte konserteistamme juhlan.

Kiitos!

Jaa tai tykkää

facebooktwitterlinkedinwhatsapp

edellinenGuardia Nueva 20-vuotta– Juhlakonsertti

02.05.2022

[b]Kokkolan Jäähalli La 21.5.2022 klo 18.00[/b] Juhlakonsertissaan Guardia Nueva esittää orkesterille tehtyjä sovituksia huippusolistien kera. Maamme kärkisolistit mukana: [b]Jarkko Ahola, Arja Koriseva, Jepa Lambert ja Teemu Roivanen.[/b]

Lue lisää

seuraava


Guardia Nueva sai rahoitusta Uudet klassikot - rahaston ensimmäisessä haussa

12.11.2022

Yhteistyötä helsinkiläisen tanssiteatteri Glims & Glomsin kanssa.

Lue lisää

Haluatko
orkesterin
esiintymään?

Täytä ja lähetä oheinen lomake,
soita tai lähetä sähköpostia.
puh: 050 511 8387
raimo.vertainen(at)gmail.com

Täytä lomake

Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*


Haluatko
orkesterin
esiintymään?

Täytä ja lähetä oheinen lomake,
soita tai lähetä sähköpostia.
puh: 050 511 8387
raimo.vertainen(at)gmail.com