Guardia Nueva valloitti Turun Linnan Juhlissa

14.09.2011

Kokkolalainen viihde- ja tango-orkesteri Guardia Nueva valloitti kuulijat viime keskiviikkona Turun Linnan Juhlissa. Lämpimässä elokuun illassa Tangon huumaa -konserttia seurasi Linnanpuistossa 2800 hengen yleisö. "Guardia Nueva solisteineen hurmasi Turun Linnan uskomattoman hienoon puistoon kerääntyneen yleisön. Tälle yhtyeelle voi povata menestystä sekä kotimaassa että muualla", kommentoi Johan Hellsten, Linnan Juhlien tapahtumajärjestäjän edustaja.

Guardia Nuevan solisteina esiintyivät Jari Sillanpää, Mari Palo ja Jonna Pirttijoki


Keskipohjalaiseksi menestystarinaksi luonnehditun Guardia Nuevan taival on muutenkin tänä kesänä ja syksynä vauhdikas. Kesällä orkesteri esiintyi kansainvälisessä Cumbre Mundial del Tango -tapahtumassa samassa konsertissa mm. argentiinalaisen tangolegendan, runoilija Horacio Ferrerin kanssa. Ferrer oli innostunut Guardia Nuevan soittajien taidoista siinä määrin, että oli tapahtuman järjestäjille todennut: "Voi jospa meillä olisi tällainen orkesteri!".

Syyskuun aikana orkesteri esiintyy peräti kolme kertaa Ylen TV2:n ohjelmissa, joista yksi on dokumentti 16-henkisen orkesterin valmistautumisesta 10-vuotisjuhlakonserttiinsa viime joulukuussa. Syksyn Estradilla-ohjelmasarjan aloittaa taltiointi tuosta juhlakonsertista ja viikkoa myöhemmin orkesteri esiintyy myös samassa ohjelmassa lauantai-illan parhaaseen katseluaikaan.

Guardia Nueva TV2:ssa:

la 17.9. dokumentti "Guardia Nueva –orkesteri, menestystarina Kokkolasta"
la 17.9. Estradilla: Guardia Nuevan 10-vuotisjuhlakonsertti.
la 24.9. Estradilla

Jaa tai tykkää

facebooktwitterlinkedinwhatsapp

edellinenGuardia Nueva sykähdyttää syyskuun lauantai-illoissa

14.09.2011

Kokkolalainen viihde- ja tango-orkesteri Guardia Nueva tunnetaan musiikinystävien keskuudessa taitavana ja sykähdyttävänä ryhmänä.

Lue lisää

seuraava


Joulukonsertit

28.09.2011

Rakastetuimpia joululauluja ja Astor Piazzollan musiikkia

Lue lisää

Haluatko
orkesterin
esiintymään?

Täytä ja lähetä oheinen lomake,
soita tai lähetä sähköpostia.
puh: 050 511 8387
raimo.vertainen(at)gmail.com

Täytä lomake

Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*


Haluatko
orkesterin
esiintymään?

Täytä ja lähetä oheinen lomake,
soita tai lähetä sähköpostia.
puh: 050 511 8387
raimo.vertainen(at)gmail.com