Guardia Nueva sykähdyttää syyskuun lauantai-illoissa

14.09.2011

Kokkolalainen viihde- ja tango-orkesteri Guardia Nueva tunnetaan musiikinystävien keskuudessa taitavana ja sykähdyttävänä ryhmänä. Syyskuun aikana keskipohjalainen menestystarina tulee tutuksi yhä laajemmalle yleisölle, kun orkesteri on pääosassa kolmessa Yle TV2:n lähetyksessä. Estradilla –sarjassa nähdään kaksiosainen konserttitaltiointi Guardia Nuevan 10-vuotisjuhlakonsertista, jossa solisteina laulavat Jari Sillanpää, Mari Palo, Jonna Pirttijoki, Matti Korkiala ja Tuomas Airola. Tanssisolistina on Jorma Uotinen.

Lauantaina 17.9. klo 14.05 esitetään dokumentti, jossa seurataan Guardia Nuevan valmistautumista juhlakonserttiin. Dokumentissa konsertin solistit Jari Sillanpää ja Jorma Uotinen kehuvat kilpaa Guardia Nuevan upeaa soittoa ja konsertin juontaja, viihdemaailman grand old man, Heikki Kahila toteaa: "Onhan se mielenkiintoista, että meillä on täällä Keski-Pohjanmaalta kotoisin oleva ainutlaatuinen kokoonpano, joka tunnetaan paremmin Buenos Airesissa kuin Suomessa!"

Estradilla: Tangoa latinalaisittain -ohjelmat lauantaina 17.9. ja 24.9. ovat taltiointeja Kokkolan jäähallissa pidetystä loppuunmyydystä juhlakonsertista. Guardia Nuevan 16-henkinen, nuorista muusikoista koostuva näyttävä orkesteri saa upean sointinsa mm. 8 viulun ja 4 harmonikan ja bandoneonin myötä.

Guardia Nuevan musiikilliset lähtökohdat ovat argentiinalaisen ja suomalaisen tangon maailmoissa, mutta ammattitaitoinen ja ennakkoluuloton ryhmä taipuu kapellimestarinsa Raimo Vertaisen johdolla niin viihde- kuin populaarimusiikin esittämiseen innokkaasti. Tänä vuonna Guardia Nueva on esiintynyt mm. kansainvälisessä Cumbre Mundial del Tango –tapahtumassa Seinäjoella yhdessä argentiinalaisten huippunimien kanssa sekä Turun Linnan Juhlissa solisteinaan Jari Sillanpää, Mari Palo ja Jonna Pirttijoki. Seinäjoella konsertissa oli arvovaltaisia vieraita, tasavallan presidentti Tarja Halonen puolisonsa tohtori Pentti Arajärven kanssa. Elokuussa Turun Linnan Puistossa konserttia puolestaan seurasi ennätysyleisö, 2800 kuulijaa.

Jaa tai tykkää

facebooktwitterlinkedinwhatsapp

edellinenGuardia Nuevan juhlakonsertti televisioidaan

02.12.2010

Kokkolalainen tango- ja viihdeorkesteri Guardia Nueva ei juuri parempaa syntymäpäivälahjaa olisi voinut saada; juhlakonsertti taltioidaan kokonaisuudessaan ja lähetetään TV 2:lla.

Lue lisää

seuraava


Guardia Nueva valloitti Turun Linnan Juhlissa

14.09.2011

Kokkolalainen viihde- ja tango-orkesteri Guardia Nueva valloitti kuulijat viime keskiviikkona Turun Linnan Juhlissa.

Lue lisää

Haluatko
orkesterin
esiintymään?

Täytä ja lähetä oheinen lomake,
soita tai lähetä sähköpostia.
puh: 050 511 8387
raimo.vertainen(at)gmail.com

Täytä lomake

Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*


Haluatko
orkesterin
esiintymään?

Täytä ja lähetä oheinen lomake,
soita tai lähetä sähköpostia.
puh: 050 511 8387
raimo.vertainen(at)gmail.com