Guardia Nuevan juhlakonsertti televisioidaan

02.12.2010

Kokkolalainen tango- ja viihdeorkesteri Guardia Nueva ei juuri parempaa syntymäpäivälahjaa olisi voinut saada; juhlakonsertti taltioidaan kokonaisuudessaan ja lähetetään TV 2:lla.

– Seitsemän vuotta tätä on yritetty, mutta nyt siitä tuli totta, toteaa orkesterin kapellimestari, sekä Kokkolan Talviharmonikan taiteellinen johtaja Raimo Vertainen. Guardia Nuevan juhlakonsertti Kokkolan jäähallissa on osa tämänvuotista Talviharmonikkafestivaalia.

Erityisen merkittäväksi TV2 paikanpäälle tulon tekee ajankohta, jolloin Yleisradion talous on tiukka ja kaikkia tämänsuuruisia produktioita harkitaan erityisen tarkasti, Vertainen toteaa. Lisäksi on selvää, että televisioinnin saaminen ylipäänsä esim. Helsinkiin tai Tampereelle on helpompaa kuin Kokkolaan.

Yleisradion TV2 –kanavalle nauhoitettava Guardia Nuevan juhlakon-sertti tulee ykköstuotantona "Estradilla"-sarjaan ja sen tulee paikan päälle toteuttamaan 30 ammattilaisen tiimi TV2:lta.

Ohjaajana tulee olemaan Anssi Repo. Tv-ryhmä saapuu paikalle päivää ennen 26. helmikuuta järjestettävää konserttia.

Ohjaaja Repo vieraili Kokkolan jäähallissa marraskuussa ja tammi-kuussa TV2 tuo tiimin tutustumaan jäähalliin. Konsertin läpiviemiseen itsessään tarvitaan lähes 150 hengen ammattilaistiimi.

Yhteistyökumppaneina tekniikassa on Akun tehdas, joka toimittaa koko lavarakennelman, sekä valo- ja äänijärjestelmät. Jäähallin jään pinta peitetään jäänpeittolevyillä; samantyyppisillä, joita käytetään mm. Hartwall-areenalla ja yleisön konserttinautintoa elävöittää myös halliin tulevat kaksi suurscreeniä kuvamateriaalein.

Juhlakonsertin solisteina esiintyvät Jari Sillanpää, Jorma Uotinen, Matti Korkiala, Mari Palo, Tuomas Airola ja sen juontaa keskipohjalaislähtöinen tv-kasvo Anna-Liisa Tilus. Guardia Nuevan ainutlaatuisen juhlakonsertin lipunpyynti on sujunut ennakoidun hyvin. Konserttia näkemään ja kuulemaan mahtuu halliin yli 2 000 hengen yleisö.

Jaa tai tykkää

facebooktwitterlinkedinwhatsapp

edellinenHei ja Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

04.01.2010

GUARDIA NUEVA -orkesteri aloittaa 2010 kauden konsertoimalla Ylivieskan Akustiikassa perjantaina 8.1. klko 19.00.

Lue lisää

seuraava


Guardia Nueva sykähdyttää syyskuun lauantai-illoissa

14.09.2011

Kokkolalainen viihde- ja tango-orkesteri Guardia Nueva tunnetaan musiikinystävien keskuudessa taitavana ja sykähdyttävänä ryhmänä.

Lue lisää

Haluatko
orkesterin
esiintymään?

Täytä ja lähetä oheinen lomake,
soita tai lähetä sähköpostia.
puh: 050 511 8387
raimo.vertainen(at)gmail.com

Täytä lomake

Nimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*


Haluatko
orkesterin
esiintymään?

Täytä ja lähetä oheinen lomake,
soita tai lähetä sähköpostia.
puh: 050 511 8387
raimo.vertainen(at)gmail.com